Üzemeltetés

Kávéautomaták üzemeltetése

Az ügyfelek elégedettségét új kávéautomaták üzembe helyezésével szolgáljuk. Az automaták termékkínálata az egyedi igények maximális figyelembevételével, az ügyféllel közösen kerülnek kialakításra. A kávéautomaták új érmevizsgálóval felszereltek, a hálózati vízcsatlakozás során pedig új vízlágyítók is telepítésre kerülnek. Az új kávéautomaták zavartalan, minőségi szolgáltatásnyújtást biztosítanak a vevők részére, az automaták karbantartása és feltöltése pedig a helyszíni igények alapján, egyedi ütemezés szerint kerül folyamatosan biztosításra. Az esetlegesen felmerülő hiba, elakadás esetén a bejelentéstől számított 24 órán belül történő kisszálás biztosított. A kávéautomaták alkalmasak nagy forgalmú közterületek, bevásárló központok, közintézmények, ipari parkok, telephelyek megfelelő kiszolgálására.

Kávéautomata kínálat


Snackautomaták üzemeltetése

Az ügyfelek elégedettségét folyamatosan karbantartott snackautomaták üzembe helyezésével szolgáljuk. Az automaták termékkínálata az egyedi igények maximális figyelembevételével, az ügyféllel közösen kerülnek kialakításra. A snackautomaták új érmevizsgálóval felszereltek. A snackautomaták zavartalan, minőségi szolgáltatásnyújtást biztosítanak a vevők részére, az automaták karbantartása és feltöltése pedig a helyszíni igények alapján, egyedi ütemezés szerint kerül folyamatosan biztosításra. Az esetlegesen felmerülő hiba, elakadás esetén a bejelentéstől számított 24 órán belül történő kisszálás biztosított. A snackautomaták alkalmasak nagy forgalmú közterületek, bevásárló központok, közintézmények, ipari parkok, telephelyek megfelelő kiszolgálására.

Snackautomata kínálat


Italautomaták üzemeltetése

Az ügyfelek elégedettségét folyamatosan karbantartott italautomaták üzembe helyezésével szolgáljuk. Az automaták termékkínálata az egyedi igények maximális figyelembevételével, az ügyféllel közösen kerülnek kialakításra. Az italautomaták új érmevizsgálóval felszereltek. Az italautomaták zavartalan, minőségi szolgáltatásnyújtást biztosítanak a vevők részére, az automaták karbantartása és feltöltése pedig a helyszíni igények alapján, egyedi ütemezés szerint kerül folyamatosan biztosításra. Az esetlegesen felmerülő hiba, elakadás esetén a bejelentéstől számított 24 órán belül történő kisszálás biztosított. Az italautomaták alkalmasak nagy forgalmú közterületek, bevásárló központok, közintézmények, ipari parkok, telephelyek megfelelő kiszolgálására.

Ital- és üdítőautomata kínálat


Szódagépek, vízadagolók üzemeltetése

Az ügyfelek elégedettségét folyamatosan karbantartott szódagépek és vízadagolók üzembe helyezésével szolgáljuk. A berendezések zavartalan, minőségi szolgáltatásnyújtást biztosítanak a vevők részére, a gépek karbantartása és palackcseréje pedig a helyszíni igények alapján, egyedi ütemezés szerint kerül folyamatosan biztosításra. Az esetlegesen felmerülő hiba, elakadás esetén a bejelentéstől számított 24 órán belül történő kisszálás biztosított. A szódagépek alkalmasak ipari parkok, telephelyek munkavállalóinak megfelelő kiszolgálására, a vízadagolók pedig alkalmasak irodák, önkormányzatok, kisebb telephelyek zavartalan ellátására.
A vízadagoló berendezések ballonos vízből biztosítanak hideg, melegvizet, valamint szódavizet. A berendezések telepítéséhez kizárólag áramellátási lehetőségre van szükség, elhelyezésük mobil, balloncseréjük egyszerű, melyek révén számos felhasználási helyen biztosítanak praktikus megoldást.

Szódagép és vízadagoló kínálat